Tuesday, November 9, 2010

da habishhhhh..okey.. macam tajuk entri ni.. da habishhhh..
semalam dengan secara rasminye tepat pukul 5 petang aku sudah berjaya menamatkan pengajaran selama 5 tahun setengah..!! huhuhahahaha.. (gelak dalam cara yang terpaling gembira)..

tersangat la gembira dan leganya lepas dah habis tu.. lepas je lect umumkan "kamu boleh keluar dewan.." terus menjerit.. AKU BEBASSSS!!

skang boleh bergembira dan berjimba sambil menunggu surat posting..

but first nak kena kemas rumah, kemas barang, masuk kotak, angkut balik rumah, (bising la mak aku bilik kat umah jadi macam stor pasni).. -_-"
1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete